A technika, a technológia folyamatosan és gyorsan változik.
Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a naprakész és elérhető megoldások ismeretére, az alkalmazhatósági feltételek, a műszaki realitások alapján a megvalósíthatóságra.

Klasszikus biztonsági rendszerek tervezése, telepítése:
Műszaki divíziónk szakemberei képesek riasztórendszerek, kamerarendszerek, beléptetőrendszerek, kaputelefonrendszerek, tűzjelzőrendszerek, kerítésvédelmi riasztórendszerek terveinek elkészítésére, engedélyek megszerzésére, telepítésére, komplett kialakítására. Tervezésnél fontos szempont, hogy a megbízó igényeit figyelembe véve „felhasználó barát”, de a legoptimálisabb finanszírozási konstrukció kerüljön kialakításra.

Komplex vagyonvédelmi rendszerek:
Az utólagos rendszerintegráció elkerülése érdekében (sok esetben nem, vagy csak igen költséges módon végrehajtható) a biztonsági rendszerek egyszerre, komplexitás figyelembevételével kerülnek megtervezésre, telepítésre.

Speciális ipari, logisztikai igények kielégítésé:
áru/termék nyomon követesé (csomagolás, komissiózás – RFID, fénykép, röntgenkép hozzárendelés), forgalom számláló technika, rendszám felismerés, üzemanyag feltöltés, hőmérséklet mérés kontrol pont alkalmazásával, fémdetektoros beléptetési pont kialakítása.

Biztonsági rendszerek karbantartása:
A telepített biztonságtechnika általában jelentős beruházás és komoly értéket képvisel. Kiemelt biztonsági szempont, hogy a telepített, rendelkezésre álló technika évszaktól, és napszaktól függetlenül, folyamatosan működjön. Ennek érdekében a karbantartás, ellenőrzés nélkülözhetetlen. Vállajuk cégünk vagy mások által telepített biztonsági rendszerek karbantartását.